Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Delft

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Delft

De aula van het crematorium in Delft is groot en biedt ruimte aan 200 zitplaatsen en nog vele staanplaatsen. Door de grootte zou de indruk kunnen ontstaan dat de ruimte kil aanvoelt, maar door het gebruik van organische, natuurlijke materialen is dat niet zo. De familiekamers van het crematorium in Delft, waar de familie zich voor en na de plechtigheid even kan terugtrekken, zijn huiselijk en intiem. Hiermee wordt zoveel mogelijk een sfeer gecreëerd waarin iedereen zich, ondanks het verdriet en de spanning, zoveel mogelijk thuis voelt.

Beeld en geluid in crematorium Delft

Om de sfeer zo persoonlijk mogelijk te maken, helpen foto’s of filmpjes uit het leven van de overledene. In het crematorium in Delft is een beamer aanwezig waarop ze duidelijk zichtbaar geprojecteerd kunnen worden. Voor de muziek kunt u zelf een cd met uw muziekkeuze aanleveren, maar u kunt die ook doorgeven aan de uitvaartondernemer. Eventueel kunt u kiezen voor live-muziek, er staat een vleugel die u kunt gebruiken. Er is ook een geluidsinstallatie voor de sprekers en eventuele zangers. Alles is aanwezig in het crematorium in Delft om de sfeer zo persoonlijk mogelijk te maken.

Een uitvaart regelen in Delft?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Delft. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 2351 of mail naar info@crematoriumdelft.nl

Crematie op maat in Delft

Steeds meer mensen willen meer eigen rituelen en gewoontes gebruiken om het afscheid van een dierbare echt passend bij diens leven en karakter te maken. Daar is in het crematorium in Delft alle mogelijkheid toe. Bespreek uw wensen met uitvaartleider van Uitvaart24 en in overleg zal alles zo geregeld worden als u wilt. Bekijk onze pakketten, zodat u gelijk een beeld heeft van de diverse werkzaamheden en hun tarieven. Daarnaast kunt u uiteraard nog allerlei persoonlijke details toevoegen, want elke uitvaart is uniek. De bijbehorende kosten zullen altijd vooraf duidelijk zijn. Een mooi afscheid in het crematorium in Delft is een mooie herinnering.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Delft

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium in Delft voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op 085 019 2351

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Capelle aan den IJssel:
Crematorium Delft
Hoflaan 18
2616 AA Delft
Crematie in Capelle aan den IJssel vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven