Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium en begraafplaats Hofwijk

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Rotterdam, crematorium en begraafplaats Hofwijk

In een landelijke omgeving ligt sinds 1977, aan de Delftse Schie in Rotterdam, Overschie Crematorium en begraafplaats Hofwijk. In dit modern ogende gebouw, vindt u sfeervolle en warme ruimtes om een mooi afscheid van een dierbare te realiseren. In een prettige, rustige sfeer, in een mooi aangelegd park, met zicht op een waterpartij komt u al snel in de plechtige stemming die meestal bij een uitvaart gebruikelijk is. Passend in de multiculturele omgeving van Rotterdam is ook hier voor elk mens een mooi afscheid te organiseren. Met ieders rituelen en gewoontes wordt rekening gehouden en de ruimtes kunnen zo nodig worden aangepast.

Plechtigheid en condoleance in Crematorium Rotterdam, Hofwijk

Er zijn twee aula’s voor de plechtigheid. Aula Calendula heeft 150 zitplaatsen en ook zo’n aantal staanplaatsen. Aula Lilium geeft aan 70 aanwezigen een zitplaats en nog 50 belangstellenden kunnen staan. Na het afscheid kunt u gebruik maken van één van de vier condoleanceruimtes. Tulipa, Passiflora, Helianthus en Rosa. Voor een afscheid in een kleiner gezelschap kunt u ook terecht in een apart bijgebouw. In deze Witte Kapel kunt u zowel de plechtigheid als de condoleance met hapjes en drankjes in dezelfde ruimte laten plaatsvinden.

Meerdere faciliteiten in Crematorium Rotterdam, Hofwijk

Via een webcast is de plechtigheid ook voor mensen die niet ter plaatse kunnen zijn te volgen. Alleen degene die u een link geeft kunnen dan via internet terecht. Voor het afscheid, net na het overlijden, kunt u de overledene ook laten opbaren in Crematorium Hofwijk. Er kunnen dan ook rouwbezoeken worden afgelegd. Mocht u na de plechtigheid de overledene tot de crematieruimte willen begeleiden, dan is dat voor een beperkt aantal mensen mogelijk.

In Crematorium Rotterdam, Hofwijk, afscheid op maat

Elk mens is anders, elk afscheid dus ook. Passend bij de persoonlijke herinneringen, de tradities en rituelen en passend bij elk geloof. Als een afscheid goed geregeld is, verzorgd van begin tot eind, dan is dat een afscheid waar u ook naderhand met een goed gevoel aan kunt terugdenken. Uw uitvaartbegeleider adviseert u waar nodig en volgt uw wensen zoveel mogelijk. Vertel Uitvaart24 wat voor u belangrijk is bij het afscheid van uw dierbare en samen realiseert u een afscheid op maat.

Bel gerust als u vragen heeft en of een overlijden wil melden met 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminrotterdam.nl. Uw uitvaartondernemer Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Capelle aan den IJssel:
Crematorium en begraafplaats Hofwijk
Delftweg 230
3046 ND Rotterdam
Crematie in Capelle aan den IJssel vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven