Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Gouda

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Gouda

Aan de Hollandse IJssel in Gouda ligt het crematorium in een parkachtige locatie. De serene aula van het crematorium in Gouda biedt een bijzondere omgeving waar u op een passende manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Tot wel 400 mensen kunnen de plechtigheid via beeld en geluid volgen in het crematorium in Gouda, waar in de aula zelf 140 zitplaatsen zijn.

Prachtige bomenlaan naar crematorium Gouda

Na de plechtigheid wordt de overledene naar het crematorium gebracht, gereden over de prachtige bomenlaan. Bij de crematie kunnen de nabestaanden eventueel aanwezig zijn bij de invoer in de crematieoven. Na een maand kunt u de as ophalen of bijvoorbeeld laten verstrooien. Het crematorium in Gouda informeert u over de vele mogelijkheden die er voor de asbestemming zijn.

Een uitvaart regelen in Gouda?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Gouda. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7483 of mail naar info@crematoriumgouda.nl

Koffiekamer met uitzicht in crematorium Gouda

In de sfeervolle koffiekamer, die ook als aula gebruikt kan worden als u een kleiner gezelschap verwacht, kunt u onder het genot van de door u gekozen consumpties samenzijn en met elkaar praten. In deze gemoedelijke ruimte in het crematorium in Gouda zijn ook schermen aanwezig, waarop het leven van de overledene getoond kan worden. Zowel met foto’s als met film. Zomers is in het crematorium in Gouda zelfs toegang tot een terras met prachtig uitzicht over de Hollandse IJssel. Overleg uw wensen met uw uitvaartleider van Uitvaart24. En bekijk de tarieven voor duidelijkheid over de kosten. Daarnaast is alles uiteraard bespreekbaar en zult u vooraf ook weten waar u financieel aan toe bent.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Gouda

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Gouda zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op 085 019 7483

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Capelle aan den IJssel:
Crematorium Gouda
Goejanverwelledijk 6
2806 NZ Gouda
Crematie in Capelle aan den IJssel vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven