Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Rotterdam Zuid

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Rotterdam Zuid

Vlakbij de Zuiderbegraafplaats aan de zuidrand van Rotterdam ligt uitvaartcentrum en crematorium Rotterdam Zuid. De strakke en open entree leidt naar een ontvangsthal met stemmige en warme kleuren. Er zijn drie aula’s, variërend van groot tot klein. De grote aula, Erasmusbrug genaamd, biedt comfortabele zitplaatsen aan 120 personen. De kleinere aula, Willemsbrug, biedt plaats aan 80 belangstellenden. Beide ruimtes zijn uit te breiden met staanplaatsen tot respectievelijk 250 en 120 aanwezigen. Daarnaast is er nog de intieme familieaula waar een gezelschap tot 20 personen afscheid kan nemen van een overledene.

Gedenken en napraten in Crematorium Zuid

Niet alleen zijn er mooie ruimtes voor een passende plechtigheid, maar ook de koffiekamers zijn aantrekkelijk om ook na het afscheid van een dierbare na te praten. Over diens leven, om herinneringen opnieuw te delen, samen een traan te laten, maar ook om samen te lachen. Het assortiment hapjes en drankjes is groot en altijd bespreekbaar en aan te passen om het geheel zo persoonlijk mogelijk te maken. Maar ook de ruimtes zijn passend te maken voor de grootte van het gezelschap, met schermen kan het worden uitgebreid of juist intiemer worden gemaakt.

Beeld en geluid in crematorium Rotterdam Zuid

Met de nieuwste apparatuur kunnen beelden geprojecteerd worden, niet alleen foto’s maar ook bewegend beeld. Muziek kan gekozen worden uit de ruim aanwezige muziekbibliotheek, maar ook zelfgekozen muziek kan worden gebruikt. Uiteraard is live muziek ook mogelijk. Er staat een prachtige vleugel. Ook voor zang is, indien nodig, versterking aanwezig. Een afscheid is altijd verdrietig, maar een mooie ruimte en passende beelden en muziek maken het uiteindelijk wel een nieuwe herinnering, waar met een goed gevoel aan terug gedacht kan worden. Het verlies en het verdriet daarover blijft, maar een mooi afscheid helpt bij het verwerken hiervan.

Samen een afscheid regelen in Crematorium Rotterdam Zuid

Een uitvaart organiseren is, zeker in een periode van emoties, lastig om goed te doen. Terwijl alles natuurlijk tot in de puntjes geregeld moet zijn. Uitvaart24 helpt u daar graag bij, waar u wilt. Als u toch zaken alleen wilt regelen is dat ook goed. Uw wensen zijn het belangrijkst, wij komen u daarin zoveel mogelijk tegemoet.

Wilt u meer informatie of direct een overlijden melden? Bel 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminrotterdam.nl Uitvaart24 is uw uitvaartondernemer die 24/7 bereikbaar is.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Capelle aan den IJssel:
Crematorium Rotterdam Zuid
Maeterlinckweg 101
3084 KD Rotterdam
Crematie in Capelle aan den IJssel vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven